SABRINA RINALDI

Născută la Torino, a început cursurile de balet la școală. Balet direct de Perti Virtanen, apoi mutat la Paris la Académie de Paris, realizat de Classique Gilbert Mayer (maître à l'Opera de Paris) și specializează Academia regizată de Liliane Harlen la Centre Salle Playelle. Și-a încheiat studiile academice la Institutul Maghiar de Balet de la Budapesta, regizat de Imre Dosza. Colaborarea cu coregrafi precum Tierri Malandaine, Germinal Casado, Joseph Albano, Dinko Bogdanic, Kenneth von Heidecke, Miljenco Sparemblek, Marianne Fuchus, Patricia Neary, Marcello Algeri.

ALIN GHEORGHIU

Absolvent al Liceului de Coregrafie ,,George Enescu,, Bucureşti, 1992
Absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, secţia Coregrafie – Bucureşti, 2001
Distins cu Meritul Cultural în grad de Cavaler de către Preşedintele României, 2004, la Viena.
Prim-solist al Operei Naţionale Bucureşti din 1993
Solist la Landestheater Salzburg (Austria) în anii 2002 şi 2005
Revine ca prim-solist la Opera Naţională Bucureşti în 2007
Din decembrie 2017 este coordonator balet la Teatrul de Opereta si Muscial Ion Dacian

EUGENIA MOROSANU

Director artistic „Fundația regională Artei Dansului" Ancona - Italia.
Director al companiei "Vis Balet”
Realizează peste 100 de producții de dans pentru F.R.A.D și Compania VisBallet.
Din 2010 până astăzi: Director artistic al „Concursului de artă a dansului”, „Summit-ul internațional al dansului”
În prezent semnează coregrafii pentru compania VisBallet. De asemenea, organizează conferințe, concursuri, cursuri profesionale, recenzii și un festival de dans.

EMANUELLE RICCO

Reprezentant al Programul Oficial de vară pentru Europa, al Academiei de Balet Vaganova din Sankt Petersburg, eveniment organizat în strânsă colaborare cu Departamentul Internațional al Academiei.
A studiat dansul cladic în Italia, țara sa natală și se perfecționează la Paris și in Statele Unite.
A absolvit ISTD din Londra ca profesor de dans clasic, metoda Cecchetti, a absolvit Facultatea de Arte din Pisa, Italia, numeroase studii aprofundate despre metodologia Vaganova cu profesorul Marit Bech, fost director principal al Operei din Oslo. Certificate dobândite recunoscute de Accademia dei Popoli del Mondo, Unesco și de Consiliul Internațional de Dans.