Lebăda de Cristal a ajuns cu succes în 2018 la a VII-a ediție!


Scopul Concursului Internațional "Lebăda de cristal" este de a aduce în atenția comunității frumusețea dansului și rolul său în educația estetică a tinerilor.

Dansul a evoluat ca și celelalte arte, pe două axe: tradiție și modernitate. Concursul nostru își propune să atingă ambele direcții estetice, promovând astfel diversitatea și multitudinea stilurilor de dans.

Obiectivul general al concursului este de a facilita afirmarea potențialului artistic creativ și interpretativ, co-interesând atât elevi cât și profesori din domeniul dansului. Evenimentul vizează dezvoltarea personală a tinerilor dansatori și coregrafi, schimbul de experiență și îmbunătățirea curriculumului școlar al disciplinelor coregrafice, și nu în ultimul rând promovarea unei educatii de calitate prin artă.


SECŢIUNI DE DANS


Dans clasic
 

Dans
contemporan

Lyrical /
Jazz

Dans de
caracter

Showdance
 

Cabaret /
Musical

Open
 

Urban style /
Mtv Comercial

Noutăți

24.08.2018

Gigi Caciuleanu si-a anuntat prezenta in juriu pentru editia ROYAL SWAN a concursului "Lebada de Cristal"

12.07.2018

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm în orașul regal al României- Sinaia- în perioada 23-25 nov 2018, la ediția ROYAL SWAN a concursului LEBADA DE CRISTAL, în eleganta sala de spectacole CASINO SINAIA, nu departe de castelul regilor români Peles."